Om Restaurang Grekiska kolgrillsbaren Ringvägen

Grekiska kolgrillsbaren på Ringvägen erbjuder ett brett utbud av grekiska delikatesser tillagade på en äkta kolgrill. Här kan du avnjuta grekiska delikatesser i alla dess former, från Souvlaki till Moussaka och mängder av smårätter med passande viner. Med en smakfull medelhavsinspirerad inredning väcker vi sinnena till liv och för dig tillbaka till nostalgiska semesterminnen från det underbara Grekland.

Våra vackra lokaler tar emot stora som små sällskap upp till 140 personer, båda matsalarna dukas efter önskemål och sällskapets storlek. Fest, middag, representation, lunch, catering, bröllop och affärslunch. Vi skräddarsyr och arrangerar middagsbjudningar för företag och privat.

Under sommaren öppnar vi vår mysiga uteservering med plats upp till 60 personer.

Varmt välkomna att kontakta oss för hjälp med planering och bokning!
Lunch serveras vardagar 10:00-15:00.

Du kan även komma förbi oss vid lunchtid och ta en stunds vila till grekisk mat och toner som för dig bort en stund, sen är du redo att ta emot resten av dagen.

Vi har fullständiga rättigheter.

Visste du att...

Hos oss kan du Beställa Catering till Födelsedagar, Firmafester, Bröllop, och andra speciella tillfällen. Vi kan även arrangera evenemang på plats här i våra Musiga Lokaler.

Fråga oss Gärna för Mer Information